Име
Парола

 
Регистрация
Забравена парола
Как да се регистрирам в торент сайта ArenaBG.com?
 


Информация за урока
Рейтинг    (8.2 от 10 възможни)
Гласували    111
Стъпки на урока    11
Ниво на трудност    абсолютно начинаещ
Дата на създаване    06/05/2023 10:05
Посещения    315


Обяснение
Стъпка 1
Отворете вашият интернет браузър и заредете официалната страницата на сайта за торенти Арена БГ - www.arenabg.com.

Стъпка 2
За да можем да теглим торенти е необходимо да бъдем регистрирани в сайта. За да направим това отиваме и кликаме върху Register(Регистрация).

Стъпка 3
Изисква се преди да се регистрирате в сайта, да се запознаете с условията му на ползване. За да продължете кликнете върху посочения с червено линк.

Стъпка 4
На вашите екрани виждате правилата за ползване на сайта. Изчетете ги внимателно, за да може да продължите отидете в долната част на сайта, тоест в края на правилата за ползване.

Стъпка 5
Когато сте изчели правилата внимателно и се намирате в техния край трябва да сложите отметка че сте съгласни с тях, т.е на "Приемам условията" и може да изберете "Продължи".

Стъпка 6
Сега предстои същинската част на регистрацията. Срещу (1) въведете желаното от вас потребителско име. Срещу (2) въведете вашата парола и я повторете. Срещу (3) въведете вашият валиден e-mail адрес. На (4) изберете вашата държава, с цел езкът на профила който ще създадете да е спрямо нея, т.е избираме България за да може езикът да е български. Срещу (5) въведете 6 цифрения код, който виждате срещу картинката обозначена с номер (6), с цел да потвърдите валидна регистрация. Когато приключите изберете "Регистрирай ме".

Стъпка 7
Вашият профил е създаден успешно. Сега вече може да влезете чрез него и да ползвате услугите достъпни на сайта.

Стъпка 8
За да влезете във вашият профил изберете Log in/Влез, тази опция се намира в горния ляв ъгъл на сайта както е показано на картината и кликнете върху нея.

Стъпка 9
Срещу (1) въведете вашето потребителко име и вашата парола, които използвахте в вашата регистрация. След това за да влезете в сайта кликнете върху Login/Влез.

Стъпка 9
Успешно влязохте в системата на сайта, вече е възможно да ползвате да ползвате услугите които предоставя, като теглене на торент файлове.

Оценете

Полезен ли беше за вас този урок?


                      

Коментар Потребител Дата

Няма коментари към този урок.Направи своя коментар

Може да направите коментар, само ако сте регистриран потребител

Регистрация
 
Начало
Търсене
Задай своя въпрос
Файлов помощник
Топ10 въпроси